Investiţii pentru confort. Ce înseamnă munca de acasă pentru buzunarul unui angajat?

  • Munca de acasă presupune investiţii, pentru confort
  • Munca de acasă l-a afectat pe Cătălin fizic şi psihic
  • Cătălin a investit 3.400 de lei pentru propriul confort
1586 afișări
Imaginea articolului Investiţii pentru confort. Ce înseamnă munca de acasă pentru buzunarul unui angajat?

Să munceşti de acasă nu e deloc uşor. Pe lângă problemele de sănătate pe care le-ai putea avea, munca de acasă presupune şi investiţii. Cătălin are 26 de ani şi e grafician. Lucrează la o agenţie de publicitate şi design interior. Încă la de începutul stării de urgenţă, din 15 martie, a fost nevoit să îşi mute biroul în propria locuinţă. Cătălin se descrie ca fiind un om activ şi iubeşte să lucreze în echipă. A avut nevoie de o investiţie de peste 3.000 de lei pentru a se adapta. Pentru că îi place natura, redecorarea locuinţei cu tapet l-a costat 2.500 de lei.

 „Nu mă afectează doar fizic, ci şi psihic. Eu am scolioză şi sunt obişnuit cu mişcarea. De când stau toată ziua pe un scaun pe care îl am prin casă, durerile sunt din ce în ce mai mari. Am decis să-mi cumpăr un scaun de birou. Poate mă ajută cumva. Am dat pe el undeva la 300 de lei. Şi mi se usucă pielea foarte tare, cred ca aerul e destul de închis. O să am nevoie şi de un umidificator, ştiu unele bune pe la 600 de lei.” 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici