Kevin Reynolds, numit oficial la conducerea Consiliului de Administraţie al Automobile Craiova

Directorul de dezvoltare şi strategie al Ford Europa, Kevin Reynolds, a fost numit oficial, marţi, la conducerea Consiliului de Administraţie (CA) al Automobile Craiova, de către Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA), în locul lui Lyle Waters, care va lucra pentru Ford în America de Sud.

15 afișări
Imaginea articolului Kevin Reynolds, numit oficial la conducerea Consiliului de Administraţie al Automobile Craiova

Kevin Reynolds, numit oficial la conducerea Consiliului de Administraţie al Automobile Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Waters a fost negociatorul-şef din partea Ford pe parcursul privatizării Automobile Craiova. El a fost avansat ca director financiar pentru operaţiunile Ford din America de Sud.

Kevin Reynolds va răspunde în continuare de dezvoltare şi strategie la Ford Europa şi va ocupa, concomitent, funcţia de preşedinte al CA, până la sfârşitul mandatelor celorlalţi membri ai Consiliului, respectiv timp de patru ani, beneficiind de acelaşi salariu pe care l-a avut şi Waters, potrivit Automobile Craiova.

Leonard Meany, Dionisio Campos, Ion Ion (fostul manager al Daewoo - n.r.) şi Dinel Staicu (reprezentantul acţionarului minoritar, SIF Oltenia - n.r.) sunt cei care completează CA al Automobile Craiova, în calitate de directori.

De asemenea, AGOA a desemnat, marţi, ca auditor financiar firma Pricewaterhouse Coopers Tax Advisors & Accountants SRL, contract pe un an de zile.

Ford a preluat în luna martie 72,4% din acţiunile Automobile Craiova, printr-o tranzacţie în valoare de 57 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici