Lidl deschide un nou magazin la Cluj-Napoca

Retailerul german Lidl va deschide joi un nou magazin în Cluj-Napoca, al cincilea din acest oraş şi al 163-lea la nivel naţional, a anunţat compania.

14294 afișări
Imaginea articolului Lidl deschide un nou magazin la Cluj-Napoca

Lidl deschide un nou magazin la Cluj-Napoca (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul magazin este al treilea deschis în luna septembrie, după ce săptămâna trecută retailerul a inaugurat un magazin în Bacău şi unul în Caracal.

Unitatea are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 metri pătraţi şi a creat 25 de locuri de muncă.

De la începutul anului, Lidl a deschis magazine şi în Galaţi, Constanţa, Piatra Neamţ şi Târgu-Mureş.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat, de la grupul Tengelmann, reţeaua de magazine de discount Plus. Compania are în prezent mai mult de 3.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Circa 80% dintre produsele comercializate în magazinele Lidl sunt mărci proprii, o parte fiind fabricate în România.

Retailerul are activităţi în peste 20 de ţări europene, cu mai mult de 100 de centre logistice şi circa 10.000 de magazine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici