Linie verde pentru plângerile contribuabililor controlaţi excesiv

Ministerul Finanţelor Publice intenţionează să deschidă o linie verde pentru plângerile contribuabililor privind modul în care se derulează controalele fiscale, a declarat, luni, ministrul de resort, Gheorghe Pogea.

12 afișări
Imaginea articolului Linie verde pentru plângerile contribuabililor controlaţi excesiv

Linie verde pentru plângerile contribuabililor controlaţi excesiv

"Îmbunătăţirea capacităţii administrative este în atenţia noastră, inclusiv la ANAF. Excesele în controale, nu sunt scopul nostru, ci eficientizarea. Împreună cu Departamentul Comunicare, avem în vedere o linie verde care să ajungă la ministru, să primim neregulile sesizate de agenţii economici. În acest an, categoric", a spus Pogea, într-o conferinţă de presă.

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au efectuat în primul trimestru 21.445 de verificări la companii, în urma cărora au aplicat 6.778 de amenzi contravenţionale totalizând 11,6 milioane lei şi au confiscat sume şi bunuri de 9,4 milioane lei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici