LISTA completă a bunurilor care vor rămâne în baza RA-APPS

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va păstra în baza de reprezentare şi protocol 14 vile şi complexe rezidenţiale, dintre care în centrul Capitalei vor fi Palatul Primăverii şi doar vilele Lac 1, Lac 2 şi vila Dante, la care se adaugă bungalow-uri în satul Uzlina şi un elicopter.

831 afișări
Imaginea articolului LISTA completă a bunurilor care vor rămâne în baza RA-APPS

LISTA completă a bunurilor care vor rămâne în baza RA-APPS (IMagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

Lista completă a bunurilor care vor rămâne în baza materială destinată activităţii de reprezentare şi protocol, avizată de Guvern, include complexul Lotus din Neptun-Mangalia cu vilele Nufărul, Trandafirul, Ghiocelul, Lotus cu anexe formate din piscină, lac, debarcader, plajă, vila Panseluţa din Neptun-Mangalia, Palatul Olăneşti cu heliport, cabană şi parc, vilele Carpaţi, Postăvarul şi Izvorul din Predeal, vila Covasna, complexul Foişor din Sinaia, complexul Scroviştea cu bazin, popicărie, cramă, Palatul Snagov, Palatul Primăverii, vilele Lac 1, de pe bulevardul Mircea Eliade 11-13, şi Lac 2, de pe strada Turgheniev 22-24, vila Dante şi un ansamblu de construcţii din satul Uzlina (comuna Murighiol, judeţul Tulcea), format din sală de conferinţe, bazin copii şi adulţi, patru bungalow-uri a câte 99 metri pătraţi fiecare, două cabane de 357 metri pătraţi, respectiv 90 metri pătraţi, pavilion de expunere păsări, precum şi un umbrar barbeque.

La acestea se adaugă un elicopter şi un simulator de zbor, replică a aparatului Eurocopter, trecute din domeniul privat al RA-APPS în domeniul public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici