Lucrări pentru lărgirea unor străzi din Capitală, de 1,19 mil euro

Ministerul Economiei şi Finanţelor intenţionează să contracteze, prin licitaţie deschisă, lucrări de lărgire a unor străzi şi trotuare din Bucureşti şi de reorganizare a intersecţiilor, pentru o sumă totală de 1,19 milioane de euro, din care 75% va fi asigurată din fonduri PHARE.

1 afișare
Imaginea articolului Lucrări pentru lărgirea unor străzi din Capitală, de 1,19 mil euro

Lucrări pentru lărgirea unor străzi din Capitală, de 1,19 mil euro

"Pe raza străzilor cuprinse în acest contract se vor efectua lucrări de lărgire a carosabilului, reorganizare a intersecţiilor, lărgire a trotuarelor", se arată în anunţul de licitaţie al instituţiei.

Lucrările vor fi efectuate pe arterele Calea Griviţei (între străzile Ion Mihalache şi Nicolae Titulescu), Constantin Brâncuşi (între străzile Baba Novac şi Lucreţiu Pătrăşcanu) şi pe bulevardul Constantin Brâncoveanu (între strada Niţu Vasile şi şoseaua Olteniţei).

Lucrările vor fi finanţate în proporţie de 75% din fonduri Phare, iar restul de 25% din valoarea contractului va fi asigurat de la bugetul de stat şi local al Primăriei Bucureşti.

Durata de realizarea a lucrărilor este de 12 luni de la atribuirea contractului, iar criteriul de atribuire va fi cel mai mic preţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost stabilit în 7 noiembrie, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici