Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti: 10 km asfaltaţi în 4 ani. Cum arată autostrada - GALERIE FOTO

Cu aproape cinci luni înainte de termenul-limită, primul tronson de 10 km dintr-un total de 42,5 km din viitoarea A3 Bucureşti-Ploieşti a fost asfaltat, lu­cră­rile la cea mai nouă autostradă a Ro­mâniei intrând pe ultima sută de metri, deşi au fost începute în urmă cu 4 ani.

688 afișări
Imaginea articolului Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti: 10 km asfaltaţi în 4 ani. Cum arată autostrada - GALERIE FOTO

Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti: 10 km asfaltaţi în 4 ani. Cum arată autostrada

La aproape două luni de când s-au întors pe şantier "regii asfaltului" Dan Besciu (Euroconstruct Trading 98), Costel Căşuneanu (PA&CO Interna­tional) şi Dorinel Umbrărescu (Spe­dition UMB), cel din urmă dă tonul lu­crării de infrastructură şi asfaltează primii zece kilometri din cei 42,5 km ai tronso­nului Moara Vlăsiei-Ploieşti al autostrăzii A3.

Din lungimea tronsonului construit de cei trei oameni de afaceri, Um­bră­res­cu este direct responsabil de 14 km, sec­tor finalizat în proporţie de peste 90%.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Angajaţii Spedition UMB lucrează acum la finalizarea podului peste DN1 de la Bărcăneşti, lucrare care va mai dura aproximativ o lună, şi la asfaltarea celor 4 km rămaşi la care se adaugă "finisarea" întregului tronson prin instalarea panourilor, a marcajelor, dar şi a spaţiilor de serviciu.

"În decembrie tronsonul nostru va fi gata. Deja noi suntem cu peste 90% din lucrări finalizate şi acum lucrăm la fini­sarea tronsonului, la parapeţi şi podul de la Bărcăneşti. Mai sunt unele probleme cu exproprierile, dar sperăm să le rezol­văm repede", a spus Cristian Vintea, re­prezentant al UMB Spedition.

Citeşte mai multe despre lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici