LukOil înlocuieşte un tip de benzină şi unul de motorină cu un sortiment nou

LukOil România, subsidiară a grupului petrolier rus LukOil, va înlocui până la sfârşitul anului un sortiment de benzină şi unul de motorină cu un tip nou, denumit Ecto, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, directorul general adjunct al companiei, Andrei Chirilescu.

138 afișări
Imaginea articolului LukOil înlocuieşte un tip de benzină şi unul de motorină cu un sortiment nou

LukOil înlocuieşte un tip de benzină şi unul de motorină cu un sortiment nou (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Ecto va înlocui câte un sortiment de benzină şi unul de motorină până la sfârşitul acestui an, astfel că vom avea căte două tipuri de benzină şi două de motorină. Acest proces a început ieri (marţi - n.r.)", a afirmat Chirilescu.

Compania comercializează benzinele COR 95 fără plumb şi COR 98 fără plumb Super Euroluk şi motorinele Euro L Diesel şi Super Euro L Diesel.

Carburanţii care vor fi înlocuiţi de Ecto sunt benzina COR 95 fără plumb şi motorina Euro L Diesel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici