Mâna Fiscului e tot mai lungă: 23.000 de conturi blocate la o bancă mare

Numai una dintre băncile mari de retail din top zece a primit solicitări de la Fisc pentru blocarea a 23.000 de conturi în primele trei luni, după ce anul trecut Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) poprise conturile a peste 100.000 de clienţi ai băncii.

17 afișări
Imaginea articolului Mâna Fiscului e tot mai lungă: 23.000 de conturi blocate la o bancă mare

Mâna Fiscului e tot mai lungă: 23.000 de conturi blocate la o bancă mare (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Fiscul şi-a intensificat acţiunile de executare silită a contribuabililor cu restanţe la plata taxelor şi impozitelor, pe fondul scăderii încasărilor la bugetul de stat şi a pus poprire pe zeci de mii de conturi bancare doar în primele trei luni din 2010, potrivit estimărilor ZF efectuate pe baza datelor primite de la bănci.

Citeşte mai multe despre conturile blocate de Fisc pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici