Maşina anului 2024 este Renault Scenic

  • Renault Scenic câştigă din nou titlul de Maşina Anului 2024.
  • A fost ales de 61 de juraţi din 23 de ţări diferite, dintre şapte finaliste.
  • Renault Scénic a mai câştigat titlul în 1997.
2428 afișări
Imaginea articolului Maşina anului 2024 este Renault Scenic

Sursa foto: Renault

„Noua regină” a fost încoronată la Salonul Auto de la Geneva, conform agenţiei ANSA.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc, conform tradiţiei, în marja Salonului Auto de la Geneva, care revine în locaţia sa obişnuită, la patru ani după anularea, din cauza COVID-19, a ultimei ediţii desfăşurate în Elveţia.

Juriul format din jurnalişti auto din întreaga Europă a avut de ales între şapte finaliste, BMW Seria 5, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot e-3008, Renault Scénic, Toyota C-HR şi Volvo EX30.

Toate maşinile alese de juriu sunt electrificate şi sunt disponibile şi într-o variantă 100% electrică, cu excepţia modelului Toyota C-HR.

Nu este pentru prima dată când Renault Scénic este votat Maşina Anului: acest lucru s-a întâmplat deja cu o generaţie anterioară, în 1997.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici