Mass-media: „Comisia UE va propune oprirea importului de cărbune din Rusia”

Comisia Europeană va propune astăzi ţărilor UE noi sancţiuni împotriva Rusiei, inclusiv interzicerea importurilor de cărbune, cauciuc, produse chimice şi alte produse din Rusia în valoare de până la 9 miliarde de euro pe an, scrie Reuters, citând o sursă din UE.

202 afișări
Imaginea articolului Mass-media: „Comisia UE va propune oprirea importului de cărbune din Rusia”

Mass-media: „Comisia UE va propune oprirea importului de cărbune”

Comisia propune, de asemenea, interzicerea exporturilor către Rusia în valoare suplimentară de 10 miliarde EUR pe an, inclusiv semiconductori, calculatoare, tehnologie cu gaz lichefiat şi alte echipamente electrice şi de transport.

Potrivit sursei citate, noul pachet de sancţiuni prevede interzicerea accesului în UE pentru navele şi camioanele ruseşti.

Toate tranzacţiile cu Vtb şi alte trei bănci ruseşti care fuseseră deja excluse din sistemul de mesagerie Swift vor fi interzise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici