Mega Image ajunge la 330 de magazine, după deschiderea a două noi unităţi Shop&Go în Bucureşti

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide miercuri două noi magazine de proximitate Shop&Go în Bucureşti, şi ajunge la o reţea naţională de 330 de unităţi, a anunţat retailerul.

176 afișări
Imaginea articolului Mega Image ajunge la 330 de magazine, după deschiderea a două noi unităţi Shop&Go în Bucureşti

Mega Image ajunge la 330 de magazine, după deschiderea a două noi unităţi Shop&Go în Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Shop&Go Calea Rahovei 297 are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 85 metri pătraţi, iar Shop&Go Aerogării 2-8 se întinde pe aproximativ 83 metri pătraţi.

La începutul acestei luni Mega Image a anunţat că a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reţeaua Angst, după ce compania locală s-a retas dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzacţie ce urmează a fi aprobată de Consiliul Concurenţei.

Potrivit Mega Image, sunt estimate venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate, care au fiecare suprafeţe totale între 90 şi 750 metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 330 de magazine, sub mărcile Mega Image (174), Shop&Go (155), AB COOL FOOD (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici