Michelin, suspectat de concurenţă neloială

Producătorul de pneuri Michelin este suspectat de autorităţile franceze că a abuzat de poziţia sa pe piaţă, cazul fiind înaintat de ministrul Economiei spre analiză Consiliului Concurenţei, potrivit ediţiei de joi a cotidianului francez Le Figaro.

49 afișări
Imaginea articolului Michelin, suspectat de concurenţă neloială

Michelin, suspectat de concurenţă neloială (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Astfel, conform publicaţiei franceze, Michelin şi-a informat distribuitorii, la sfârşitul anului trecut, că va refuza unele avantaje comerciale firmelor care au legături directe sau indirecte cu un producător de anvelope concurent.

Potrivit Le Figaro, Vulco, distribuitor de cauciucuri care are contracte şi cu producătorul american pneuri Goodyear, a depus o plângere unei autorităţi de control din subordinea Ministerului de Finanţe francez

Nici Ministerul Finanţelor, nici Michelin nu au făcut vreun comentariu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici