Microsoft a lansat versiunea beta a aplicaţiei Internet Explorer 8

Microsoft a lansat o versiune de testare a Internet Explorer 8 (IE8), care va înlocui vechea aplicaţie, disponibilă din octombrie 2006.

23 afișări
Imaginea articolului Microsoft a lansat versiunea beta a aplicaţiei Internet Explorer 8

Microsoft a lansat versiunea beta a aplicaţiei Internet Explorer 8

La începutul săptămânii, Microsoft a anunţat că noul browser va utiliza aceleaşi standarde precum programele produse de concurenţă.

Comisia Europeană a lansat la sfârşitul anului trecut o nouă investigaţie antitrust împotriva Microsoft, după ce producătorul norvegian de browsere Opera Software a înaintat o plângere, acuzând compania americană de practici neconcurenţiale.

Aceasta este prima acţiune de acest tip după ce liderul mondial în domeniul software a pierdut un proces antitrust, în luna octombrie.

Internet Explorer este cel mai răspândit browser, fiind folosit de 75% dintre navigatorii pe Internet şi depăşeşte cu mult aplicaţiile Safari, produsă de Apple şi Firefox, produsă de Mozilla. De asemenea, este şi motivul luptei dintre Microsoft şi Google, care deţine cel mai mare motor de căutare pe Internet.

Versiunea beta a Internet Explorer 8, destinată în special dezvoltatorilor de pagini de Internet, poate fi descărcată şi testată gratis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici