Miliardarul Mark Cuban spune că moneda digitală Dogecoin este mai bună decât un bilet la loterie

Omul de afaceri Mark Cuban a declarat recent în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” că raliul înregistrat de criptomoneda Dogecoin este „cea mai nebună poveste spusă vreodată”, încercând să evidenţieze potenţialul pe care îl prezintă activul digital, conform Bloomberg.

1647 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Mark Cuban spune că moneda digitală Dogecoin este mai bună decât un bilet la loterie

Potrivit Ziarului Financiar, miliardarul Mark Cuban susţine că moneda digitală Dogecoin este mai bună decât un bilet la loterie: „Este un mod grozav prin care poţi înţelege criptomonedele”.

„N-aş spune că este cea mai bună investiţie din lume, însă este cu siguranţă mai bun decât un bilet la loterie şi reprezintă un mod grozav prin care poţi înţelege criptomonedele”, spune miliardarul.

Cuban, care deţine, printre altele, echipa Dallas Mavericks din NBA, a evidenţiat în repetate rânduri valoarea educaţională şi de divertisment a monedei. În martie, miliardarul a declarat că fanii echipei de baschet pot cumpăra bilete la meciuri folosind Bitcoin, Ether şi alte criptomonede.

Valoarea de piaţă a Dogecoin ajunge în prezent la 35 de miliarde de dolari, după ce depăşise pragul de 50 de miliarde în urmă cu două săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici