Ministerul Finanţelor va începe o nouă ofertă de vânzare de titluri de stat Fidelis din 17 iulie

Ministerul Finanţelor a anunţat marţi seară că din 17 iulie va începe o nouă ediţie a emisiunii de titluri de stat Fidelis, respectiv o ofertă prin care statul român vinde instrumente către micii investitori şi care ulterior ajung la Bursa de Valori Bucureşti, acolo unde nu sunt impozitate.

1809 afișări

Potrivit anunţului ministerului, va exista o tranşă şi pentru donatorii de sânge, la fel ca la precedenta emisiune din primăvară.

Atunci, statul a atras o sumă record de 3 miliarde de lei.

Ministerul încă nu a anunţat dobânzile, nici cele clasice şi nici pentru cele dedicate donatorilor de sânge, dar spune că rămâne consecvent, scrie Ziarul Financiar.

Mai jos postarea integrală a Ministerului de Finanţe:

„Parcă altfel pleci în concediu când ştii că eşti motivul pentru care cineva are o a doua şansă la viaţă. Şi că economiile tale produc...alte economii. După 3,06 miliarde lei şi peste 1.000 donatori la ultima ediţie, Programul de titluri de stat FIDELIS se întoarce (...) Nu vă dăm încă prea multe detalii, doar vă spunem că startul este pe 17 iulie. Dar promitem că rămânem consecvenţi: venim în continuare cu dobânzi mai mari şi prag de subscriere mai mic pentru toţi cei care s-au săturat să vadă titluri care anunţă <lipsă acută de sânge în spitalele din România>”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici