Ministrul Agriculturii vrea ca hipermarketurile să fie construite la periferia oraşelor

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, susţine ideea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, de construire a marilor magazine la periferia oraşelor şi nu în zonele centrale ale localităţilor.

76 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii vrea ca hipermarketurile să fie construite la periferia oraşelor

Ministrul Agriculturii vrea ca hipermarketurile să fie construite la periferia oraşelor (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

"Este foarte bună ideea lui Sorin Oprescu de a se duce mai la marginea oraşului cu hipermarketurile", a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, Tabără.

El crede că prezenţa marilor magazine în centrele oraşelor a ţinut şi de un anumit tip de relaţionare cu autorităţile locale.

"A fost rea ideea de a veni cu hipermarketurile în centru", a completat Tabără.

Ministrul consideră, în schimb, ca fiind foarte bună ideea omului de afaceri Dinu Patriciu de a dezvolta un lanţ de magazine mici, de cartier.

Primarul general al Capitalei a declarat recent că hipermarketurile vor începe să fie construite la periferia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici