Mitsubishi Motors şi PSA Peugeot Citroen, joint-venture în Rusia

Mitsubishi Motors şi PSA Peugeot Citroen vor înfiinţa o companie mixtă în Rusia cu scopul de a construi o uzină producătoare de maşini de tip SUV, pentru o investiţie iniţială de 470 de milioane euro, care va fi inaugurată în 2011.

17 afișări
Imaginea articolului Mitsubishi Motors şi PSA Peugeot Citroen, joint-venture în Rusia

Mitsubishi Motors şi PSA Peugeot Citroen, joint-venture în Rusia

Fabrica va fi amplasată în Kaluga, la 180 de kilometri sud-vest de Moscova, şi va avea o capacitate totală de 160.000 de unităţi pe an.

Uzina va produce autoturisme SUV (sport utility vehicle) de dimensiuni medii pentru mărcile Mitsubishi, Peugeot şi Citroen, precum şi modele din clasa medie pentru mărcile franceze.

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen va controla 70% din capitalul companiei nou înfiinţate, restul de 30% urmând să reprezinte investiţia Mitsubishi Motors.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici