Money Chat, cel mai ascultat podcast de educaţie financiară din România, continuă cu al treilea sezon

202 afișări
Imaginea articolului Money Chat, cel mai ascultat podcast de educaţie financiară din România, continuă cu al treilea sezon

Bucureşti, 11 octombrie 2023 Raiffeisen Bank revine cu un nou sezon al celui mai ascultat podcast de educaţie financiară din România, găzduit pe platforma Spotify. Începând din 11 octombrie, al treilea sezon de Money Chat Podcast este, săptămânal, disponibil pentru ascultători pe toate platformele de streaming audio: Spotify, Spotify for Podcasters, Apple Podcasts şi Google Podcasts.

Cele şapte episoade ale sezonului al treilea abordează subiecte diversificate, menite să aducă mai multe completări discuţiilor purtate în sezoanele de până acum. Prin discuţii dinamice, gazda podcastului Money Chat, Andreea Remeţan, abordează împreună cu experţii Raiffeisen Bank subiecte care să ne ofere o înţelegere mai bună felul în care comportamentul şi deciziile financiare ne influenţează viaţa, dar şi impactul pe care acestea îl au asupra mediului. Temele variază de la discuţia despre momentul potrivit pentru a începe educaţia financiară a celor mici, până la creditele pentru locuinţe verzi, planificarea pentru o pensie privată sau cum arată plăţile viitorului.

Ascultă primul episod aici.

”Noul sezon de Money Chat Podcast revine cu subiecte de actualitate şi discuţii dinamice despre importanţa finanţelor în viaţa noastră de zi cu zi. Colegii mei  împărtăşesc, şi în acest sezon, din cunoştinţele lor pentru a ajuta comunitatea să-şi înţeleagă mai bine nevoile şi dilemele financiare. Mai departe, deoarece cred cu tărie că bankingul este o experienţă individuală, îi invit pe cei care îşi doresc un plan financiar personalizat la o discuţie 1:1 cu  un expert Raiffeisen Bank, pentru a afla cum pot să pună în practică cele învăţate în Money Chat”. - Laura Mihăilă, Director de Comunicare, Marketing şi CX, Raiffeisen Bank România.

Continuând tradiţia, toţi invitaţii Money Chat Podcast fac parte din echipa de experţi ai Raiffeisen Bank şi sezonul acesta. Profesionişti special aleşi pentru expertiza lor în subiectul discutat, fiecare dintre aceştia dă mai departe din insight-urile şi cunoştinţele lor, contribuind la sănătatea financiară a ascultătorilor.

“Sunt fericită că avem ocazia să explorăm împreună lumea fascinantă a finanţelor într-un nou sezon Money Chat. Vestea că vom continua această călătorie în sezonul 3 a venit că o mare bucurie pentru mine şi ca o confirmare că există o sete şi o nevoie de astfel de informaţii. Pentru mine personal această experienţă a fost plină de lecţii utile şi practice şi sunt sigură că şi publicul larg va găsi subiecte care îi va ajută să înţeleagă mai bine cum să gestioneze banii şi să ia decizii financiare inteligente în viaţa de zi cu zi." -  Andreea Remeţan, gazda Money Chat Podcast.

Următoarele şapte săptămâni aduc câte un nou episod, în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 12:00. Ascultătorii pot accesa atât noile episoade, cât şi sezoanele anterioare pe toate platformele de streaming audio.

Money Chat Podcast face parte din platforma de educaţie financiară Money Bistro dezvoltată de Raiffeisen Bank. Primele două sezoane ale podcastului s-au bucurat atât de aprecierea ascultătorilor, clasându-se în Top 100 cele mai ascultate podcasturi din România, potrivit Chartable.com,  dar şi a specialiştilor în comunicare digitală, fiind premiat cu bronz la categoria Best Brand Podcast în cadrul Webstock 2021.

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piaţa bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are 4.919 de angajaţi în 291 de unităţi,  1.124 ATM&MFM şi 27.760 POS-uri.  

www.raiffeisen.ro

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici