Nagy Mihaly, desemnat de UDMR director general al Arhivelor Naţionale ale României

Conducerea UDMR l-a desemnat pe Nagy Mihaly pentru funcţia de director general al Arhivelor Naţionale ale României, se arată într-un comunicat transmis duminică de Uniune.

157 afișări

Decizia privind desemnarea lui Nagy Mihaly pentru acest post a fost luată de Consiliul Permanent al UDMR.

Totodată, conducerea UDMR a hotărât ca funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului să fie ocupată de Nagy Jozsef.

Consiliului Permanent al Uniunii i-a desemnat, de asemenea, pe Incze Zoltan pentru postul de director general al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare, pe Kocsis Andras ca director general al Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie "Prof. Dr.G. K. Constantinescu" şi pe Kovasznai Sandor pentru funcţia de director general al Oficiului Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici