Negocierile cu Ford continuă şi marţi

Negocierile dintre stat şi compania Ford pentru privatizarea Automobile Craiova nu au fost finalizate luni astfel că discuţiile vor continua în cursul zilei de marţi, când este posibil ca ultimele clauze contractuale să fie clarificate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate discuţiilor.

1 afișare
Imaginea articolului Negocierile cu Ford continuă şi marţi

Negocierile cu Ford continuă şi mâine

Reprezentanţii statului şi cei ai producătorului american de autovehicule au discutat întreaga după-amiază a zilei de luni asupra formei finale a contractului de privatizare a Automobile Craiova, fără să se ajungă la un punct de vedere comun asupra tuturor clauzelor.

"Mai sunt unele probleme de rezolvat, iar discuţiile vor continua marţi, când este posibil să se ajungă la un acord", au afirmat sursele citate.

Surse apropiate negocierilor estimau, la finele săptămânii trecute, că discuţiile dintre stat şi compania Ford vor fi finalizate luni, când urma să fie clarificate ultimele două aspecte ale contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici