Nokia lansează trei modele smartphone, pentru a concura cu rivalii Apple şi RIM

Grupul finlandez Nokia a prezentat, marţi, trei noi modele de smartphone-uri, considerate esenţiale pentru a concura cu iPhone-ul Apple şi cu BlackBerry-ul companiei Research in Motion (RIM).

39 afișări
Imaginea articolului Nokia lansează trei modele smartphone, pentru a concura cu rivalii Apple şi RIM

Nokia lansează trei modele smartphone, pentru a concura cu rivalii Apple şi RIM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele trei smartphone-uri, C6 şi C7 la preţuri de aproximativ 300 de euro, respectiv E7 la 495 de euro, vor fi introduse în vânzare până la sfârşitul anului, a anunţat Nokia.

Grupul controlează 40% din piaţa smartphone-urilor şi o treime din cea a telefoanelor mobile, însă în ultima perioadă a pierdut în faţa rivalilor pe segmentul dispozitivelor scumpe, care aduc cele mai mari marje de profit.

"Am pierdut un pic de strălucire pe segmentul de lux, dar problema a fost rezolvată acum", a afirmat şeful departamentului de vânzări, Colin Giles, prezent la conferinţa anuală de prezentare a grupului.

Toate cele trei modele sunt dotate cu ecrane touchscreen de dimensiuni mari şi utilizează sistemul de operare Symbian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici