Noul şef al ANSVSA va fi Viorel Andronie, preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari - surse

Preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Viorel Andronie, va fi numit preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din Ministerul Agriculturii.

1233 afișări
Imaginea articolului Noul şef al ANSVSA va fi Viorel Andronie, preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari - surse

Noul şef al ANSVSA va fi Viorel Andronie, preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari - surse (Imagine: www.ansvsa.ro)

Andronie este conferenţiar universitar doctor şi preşedinte al Colegiului Medicilor Veterinari.

Mihai Ţurcanu, susţinut de PNL, a demisionat miercuri de la conducerea ANSVSA.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că premierul Victor Ponta l-a informat despre schimbarea din funcţie a preşedintelui ANSVSA, iar PNL va face o nouă propunere pentru acest post.

Premierul Victor Ponta a anunţat anterior că ANSVSA va avea o altă conducere, astfel încât să fie asigurată o comunicare mai bună şi eficientă, precum şi proceduri mai clare în domeniu.

Reprezentanţi ai agricultorilor şi industriei alimentare l-au criticat pe Ţurcanu pentru "lipsă de profesionalism", după scandalul laptelui infestat.

ANSVSA a anunţat, luni, că probele de lapte de la trei ferme şi două unităţi de prelucrare prezintă suspiciunea depăşirii limitelor admise pentru aflatoxină, în urma efectuării analizelor în cadrul laboratoarelor din reţeaua sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici