Nu se fac înlocuiri de conducători de bancă pe criterii politice - BNR

Schimbarea preşedintelui unei bănci trebuie să fie foarte bine motivată de acţionar, iar criteriile politice nu sunt un motiv de înlocuire acceptabil pentru Banca Naţională, spune Nicolae Cinteză, directorul Direcţiei Supraveghere din BNR.

17 afișări
Imaginea articolului Nu se fac înlocuiri de conducători de bancă pe criterii politice - BNR

BNR: Nu se fac numiri de conducatori de banca pe criterii politice (Imagine: Mediafax Foto)

Aceasta este a doua oară în ultima lună când oficialii BNR vorbesc public despre schimbările de conducători operate în sistemul bancar, un subiect tratat în general cu foarte mare discreţie.

Citeşte mai multe despre schimările de conducători din sistemul bancar pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici