Numărul rovinietelor a fost suplimentat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a suplimentat, vineri, cu 195.000 de etichete autocolante, numărul rovinietelor destinate utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale, acestea putând fi achiziţionate prin distribuitorii autorizaţi.

1 afișare
Imaginea articolului Numărul rovinietelor a fost suplimentat

Numărul rovinietelor a fost suplimentat

Astfel, în intervalul 21-28 decembrie au fost distribuite 470.000 de roviniete.

"Distribuţia în teritoriu a unor noi cantităţi de roviniete va continua şi în perioada următoare (...) "., se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Rovinietele sunt disponibile la direcţiile regionale de drumuri şi poduri, la staţiile de benzină operate de companiile Rompetrol, Petrom, Mol şi OMV, precum şi la Poşta Română.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici