O companie activă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii a preluat Dumagas Transport

Omnia Capital, o companie activă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii, preia transportatorul Dumagas Transport, una dintre cele mai importante afaceri din industria de profil, un business de peste 150 mil. lei în 2021, acestea fiind cele mai recente date publice disponibile.

308 afișări
Imaginea articolului O companie activă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii a preluat Dumagas Transport

O companie activă pe piaţa de fuziuni şi achiziţii a preluat Dumagas Transport

Vânzătorul este fondul de investiţii Bancroft. Pe platforma de analiză a companiilor Confidas, Dumagas Transport apare deţinută de firma B3 Romania Transport B.V. din Olanda.

„Preluarea Dumagas de la fondul de investiţii Bancroft, care a deţinut şi Mobifon SA (Vodafone), reconfirmă încrederea Omnia Capital în industriile strategice. Împreună cu echipa Dumagas vom continua achiziţia altor companii de transport, din Romania, dar nu numai”, spune Matei Ladea, cel care alături de Bogdan Georgescu a înfiinţat Omnia Capital.

Astfel, pe termen mediu, ţinta cumpărătorului Dumagas Transport este de a face noi achiziţii în domeniul transportului pentru a ajunge să controleze un grup cu afaceri dincolo de graniţele ţării şi cu un nivel al businessului de 100 mil. euro (500 mil. lei).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
companii,
preluare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici