O misiune a FMI vizitează România în perioada 30 mai - 10 iunie

O misiune a Fondului Monetar Internaţional condusă de Jan Kees Martijn va efectua o vizită la Bucureşti, în perioada 30 mai - 10 iunie, pentru o analiză asupra evoluţiei economiei locale, cunoscută sub numele de Consultarea în temeiul articolului IV.

214 afișări
Imaginea articolului O misiune a FMI vizitează România în perioada 30 mai - 10 iunie

O misiune a FMI vizitează România în perioada 30 mai - 10 iunie

„Echipa FMI va discuta cu autorităţile române despre evoluţiile şi politicile economice. Aceasta va avea întâlniri cu oficiali din cadrul Ministerului Finanţelor, Băncii Naţionale a României şi altor agenţii guvernamentale, precum şi cu reprezentanţi ai sectorului privat şi ai organizaţiilor neguvernamentale", arată un coumnicat al instituţiei.

Astfel de discuţii au loc periodic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici