O tranzacţie de 1,9 milioane de lei cu acţiuni ale Transgaz urcă lichiditatea companiei la maxim

  • În sistemul bursei de la Bucureşti a fost înregistrată o tranzacţie de 1,9 milioane de lei cu acţiuni ale Transgaz
  • De altfel, până la ora 13:20, investitorii au tranzacţionat 2,1 milioane de lei la Transgaz.
321 afișări
Imaginea articolului O tranzacţie de 1,9 milioane de lei cu acţiuni ale Transgaz urcă lichiditatea companiei la maxim

La ora 12:53 în sistemul bursei de la Bucureşti a fost înregistrată o tranzacţie de 1,9 milioane de lei cu acţiuni ale Transgaz (TGN), operator al sistemului naţional de transport gaze naturale, aceasta asigurând 90% din valoarea tranzacţiilor pe acest emitent până la ora redactării acestei ştiri.

De altfel, până la ora 13:20, investitorii au tranzacţionat 2,1 milioane de lei la Transgaz, inclusiv tranzacţia de 1,9 milioane de lei, aceasta fiind cea mai ridicată valoare din 21 mai 2020 încoace, arată datele agregate de ZF.


Transgaz are 3,4 miliarde de lei capitalizare iar la ora redactării acestei ştiri acţiunile se tranzacţionează în creştere cu 0,34%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici