Orange a lansat un abonament cu apeluri nelimitate între un număr fix şi 50 numere din reţea

Orange România a lansat, luni, un abonament care include convorbiri nelimitate între numărul fix şi până la 50 de numere de mobil Orange şi internet nelimitat pentru acasă sau pentru birou, cu preţuri cuprinse între 14,28 şi 42,84 euro/lună (TVA inclus), a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

163 afișări
Imaginea articolului Orange a lansat un abonament cu apeluri nelimitate între un număr fix şi 50 numere din reţea

Orange a lansat un abonament cu apeluri nelimitate între un număr fix şi 50 numere din reţea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În plus, viitorii abonaţi vor primi până la 1.000 de minute pentru apeluri în orice reţea naţională fixă, în funcţie de abonamentul ales.

Tarifele abonamentelor Home&Office Pack sunt cuprinse între 14,28 şi 42,84 euro pe lună (TVA inclus) şi permit, pe lângă convorbiri nelimitate, acces nelimitat la internet la viteze 3G+.

De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/lună, clienţii au apeluri nelimitate între numărul Orange de fix şi 10 mobile Orange din flota companiei, indiferent de numărul care apelează, 150 de minute către orice reţea fixă naţională şi navighează nelimitat pe internet cu o viteză de până la 7,2 Mbps până la consumarea a 3 GB de trafic.

După consumarea celor 3 GB, clienţii navighează cu 128 Kbps, iar dacă doresc să menţină viteza de până la 7,2 Mbps, pot activa pachete suplimentare de date.

De asemenea, Orange permite testarea gratuită a serviciul Home&Office Pack timp de 15 zile. Pachetul de test, care include un router uşor de instalat şi abonamentul, poate fi solicitat la orice Orange shop, se arată într-un comunicat al operatorului remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu 10,118 milioane de clienţi la sfârşitul lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici