Oraşul Târgu Jiu va avea troleibuze. Acestea costă 12 milioane de euro, fonduri europene

  • Oraşul Târgu Jiu va avea troleibuze ca urmare a unui contract semnat marţi de Primărie.
  • 11 troleibuze vor fi livrate pe parcursul anului, dar şi în prima parte a anului viitor.
  • În total, vor fi cumpărate 20 de troleibuze în valoare de 12 milioane de euro.
1875 afișări
Imaginea articolului Oraşul Târgu Jiu va avea troleibuze. Acestea costă 12 milioane de euro, fonduri europene

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Târgu Jiu

Primăria Tg. Jiu a anunţat că a semnat contractul privind achiziţionarea a 11 troleibuze. Vehiculele fac parte dintr-un proiect cu finanţare europeană în cadrul căruia vor mai fi cumpărate încă nouă troleibuze.

„Vin primele troleibuze la Târgu Jiu! Am semnat astăzi contractul cu firma SOLARIS pentru primele 11 troleibuze achiziţionate prin unul dintre cele două proiecte pe fonduri europene dedicate modernizării transportului în comun. Anul acesta vom şi primi o mare parte dintre noile mijloace de transport în comun. Curând vom avea finalizată documentaţia pentru celelalte 9 troleibuze prevăzute în acest proiect, urmând ca ulterior să implementăm şi al doilea proiect care, pe lângă alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii şi a bazei TRANSLOC”, a anunţat primarul oraşului Tg.Jiu, Marcel Laurenţiu Romanescu.

Pentru lotul de 20 de troleibuze, Primăria va plăti aproximativ 12 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici