OTP Bank a lansat un depozit pentru pensionari

OTP Bank România a lansat, în aprilie, un depozit pentru pensionari, care vor beneficia de o dobândă de până la 14,75% pentru economiile în lei, cu 0,5 puncte procentuale peste dobânda standard, şi de maxim 7,65% pentru depozitele în euro, a anunţat, miercuri, instituţia de credit.

144 afișări
Imaginea articolului OTP Bank a lansat un depozit pentru pensionari

OTP Bank a lansat un depozit pentru pensionari

La depozitele în valută, dobânda este cu 0,4 puncte procentuale mai mare decât bonificaţia standard, se arată într-un comunicat al băncii.

"Pensionarii sunt o categorie aparte, care necesită o atenţie deosebită, tocmai de aceea am ales să le oferim, pentru acest tip de depozit, o rată a dobânzii mai mare decât cea standard", a declarat directorul general al OTP Bank România, Laszlo Diosi.

Dobânda este capitalizată, iar banca nu percepe comisioane de deschidere şi de administrare a contului curent, precum nici pentru lichidarea depozitului şi retragerea numerarului în ziua scadenţei depozitului.

Depozitul pentru pensionari poate fi constituit numai cu opţiunea de lichidare la scadenţă, iar dobânzile nu pot fi cumulate cu o altă ofertă a băncii. Clienţii trebuie să facă dovada ultimului talon de pensie în original sau un extras de cont, nu mai vechi de două luni.

Anul trecut, soldul creditelor acordate de instituţie a crescut cu 50,5%, la 316,8 miliarde forinţi (1,065 miliarde euro), în timp ce valoarea portofoliului de depozite al instituţiei a avansat cu 2,1%, la 72,206 miliarde forinţi (242,9 milioane euro).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici