(P) Cum salvează shiftin – aplicaţie de programare a turelor de lucru, până la 72% din costurile generate de acest proces

137 afișări
Imaginea articolului (P) Cum salvează shiftin – aplicaţie de programare a turelor de lucru, până la 72% din costurile generate de acest proces

(P) Cum salvează shiftin – aplicaţie de programare a turelor de lucru, până la 72% din costurile generate de acest proces

Absenteismul reprezintă una din marile provocări pentru managementul unei companii. Procesul de planificare a turelor de lucru presupune o serie de activităţi repetitive, care pot acapara până la 10 ore, săptămânal, din timpul de lucru al unui manager. Mai mult decât atât, gestionarea turelor de lucru se poate dovedi un proces anevoios şi arareori rezultatul este cel aşteptat, iar absenţele pot da peste cap întregul flux de lucru. La nivelul unei companii mari, cu peste 300 de angajaţi, absenteismul poate provoca pierderi de ordinul a sute de mii de euro. Acesta este contextul în care shifin, o aplicaţie de planificare automată a turelor de lucru dezvoltată de compania românească htss, se poate dovedi o soluţie salvatoare.

shiftin, aplicaţia care automatizează procesul de planificare a turelor de lucru, găseşte instant soluţii pentru înlocuitori în cazurile de absenteism, în conformitate cu legislaţia muncii, recomandând prezenţa unui număr optim de resurse în contextul oricărui obiectiv de business. Cu ajutorul unei librării ample de reguli, shiftin poate calcula nivelul optim de ture de lucru pentru angajaţi, ţinând cont de disponibilitatea acestora, de legislaţia muncii, precum şi de obiectivele de performanţă ale companiei.

Folosind shiftin, un manager poate câştiga până la 10 ore de lucru pe săptămână, timp pe care îl poate dedica creşterii business-ului.

shiftin are o reală contribuţie la menţinerea unui nivel optim de productivitate şi prezenţă în companie, această aplicaţie de planificare automată a turelor de lucru făcând uşor de identificat unde se află o resursă liberă pentru a-i atribui o tură descoperită. Din perspectiva angajatorului, automatizarea procesului de planificare a turelor de lucru reduce cu până la 72% costurile cu acest proces şi îi eliberează pe manageri de o muncă repetitivă.

,,Conform studiilor noastre, 9 din 10 angajaţi ai companiilor care folosesc shiftin sunt mulţumiţi de programul de lucru, de modul în care îşi pot transmite disponibilitatea pentru muncă şi de cele 360 de grade de vizibilitate asupra programului întregii echipe din care fac parte.” afirmă Mitu Morega, Product Manager shiftin.

shiftin, produs software românesc prezent în 6 ţări

shiftin, softul de planificare automată a turelor de lucru ajută în prezent la diminuarea efectelor absenteismului în companii medii şi mari din România, Slovacia, Serbia, Italia, Polonia şi Cehia. Un aspect important: software-ul de planificare automată a turelor de lucru se bucură de susţinerea Microsoft, ceea ce favorizează accelerarea expansiunii shiftin pe noi pieţe.

„Faptul că am reuşit să fim prezenţi în şase ţări şi să devenim parteneri Microsoft, în timp de câteva luni, ne onorează şi, în acelaşi timp, ne validează munca din ultimii patru ani. shiftin se diferenţiază de alţi competitori internaţionali prin librăria sa vastă de reguli pe care o pune la dispoziţia managerilor, dar şi prin democratizarea activităţii de planificare a turelor de lucru, într-un mod colaborativ şi optim, ţinând cont atât de preferinţele angajaţilor cât şi de obiectivele de business.” adaugă Mitu Morega, Product Manager shiftin.

Cum funcţionează shiftin?

Modelul de business shiftin este SaaS (Software as a Service), ceea ce asigură scalabilitatea produsului şi îl face, totodată, uşor accesibil oricărui tip de business, de orice dimensiune, fără costuri suplimentare de infrastructură.

“Este simplu: clientul shiftin achiziţionează un pachet de funcţionalităţi, sub formă de abonament lunar sau anual, noi îl asistăm în configurarea aplicaţiei, iar ulterior, în câteva secunde, clientul îşi poate planifica singur echipele. Totul va fi trasabil şi automatizat pentru el”, explică Mitu Morega, Product Manager shiftin.

Cine este htss - producătorul shiftin?

High-Tech Systems & Software - htss este o companie românească specializată în furnizarea de soluţii software de business. Înfiinţată în 2012, htss şi-a dezvoltat rapid portofoliul de clienţi datorită preocupării pentru inovare, suport rapid şi de calitate. Astăzi, portofoliul companiei numără peste 1000 de clienţi din 11 ţări, printre cele mai căutate soluţii proprii fiind Pharmaceutical – software de gestiune a farmaciilor; telemedical – soluţie de telemedicină; shiftin – software de planificare a turelor de lucru sau mindclass – platformă de e-learning.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici