(P) De ce să alegi un leasing financiar de la OTP Leasing?

107 afișări

Poţi creşte o afacere de succes, cu costuri mici! Dacă ai o idee de afacere şi ai nevoie de finanţare imediată, poţi apela la soluţii de leasing care să te avantajeze şi să propulseze businessul tău.

OTP Leasing îţi pune la dispoziţie soluţii de leasing financiar pentru afacerea ta. De la flote de maşini electrice, până la utilaje agricole, poţi obţine activele necesare pentru a-ţi atinge ţelurile. Cu o experienţă de 15 ani, OTP Leasing oferă consultanţă pentru achiziţiile prin leasing financiar pentru persoane juridice şi persoane fizice autorizate.

Ce este un leasing financiar?

Leasingul financiar se referă la operaţiunea prin care partea finanţatoare transferă dreptul de utilizare a activelor deţinute pentru o anumită sumă de bani plătită periodic, care se numeşte rată de leasing. La sfârşitul contractului, societatea de leasing oferă utilizatorului dreptul de a cumpăra bunurile finanţate, de a prelungi contractul de închiriere fără a modifica natura contractului sau de a înceta relaţia contractuală. Utilizatorii pot alege să achiziţioneze bunul înainte de sfârşitul perioadei de închiriere, dar nu mai devreme de 12 luni.

În ce condiţii poţi obţine un leasing financiar?

Pentru a beneficia de o soluţionare rapidă a cererilor de finanţare este necesar să furnizezi documentele solicitate referitoare la firma pe care o reprezinţi şi bunul pe care doreşti să-l achiziţionezi.

Ce poţi cumpăra printr-un leasing financiar?

Portofoliul de produse OTP Leasing România include produse precum: maşini, vehicule comerciale şi echipamente, însă această gamă de produse este flexibilă în funcţie de nevoile societăţii tale. Pentru a verifica ofertele de finanţare accesează site-ul OTP Leasing, iar dacă nu găseşti activul dorit, îl poţi solicita, iar OTP Leasing îl va achiziţiona pentru tine.

Valorile pe care stă fundamentul relaţiilor clădite cu clienţii în anii de activitate şi promisiunile pe care le respectă OTP Leasing sunt: expertiza, rapiditatea şi responsabilitatea, devenind astfel partenerul de încredere al afacerilor din România. 

Expertiză

OTP Leasing România IFN SA a apărut în piaţă în 2007 şi este parte a grupului OTP Bank, unul dintre cele mai importante grupuri bancare din Europa Centrală şi de Sud-Est. OTP Leasing oferă servicii personalizate şi consultanţa necesară pentru a obţine cea mai avantajoasă ofertă pentru tine.

Rapiditate

OTP Leasing pune la dispoziţie Aprobarea Online 24/7, o opţiune care îţi permite să verifici oricând şi de oriunde te afli, dacă poţi primi finanţare prin leasing financiar pentru compania ta. Primeşti pe loc estimarea de avans şi perioada maximă pentru care poţi solicita serviciul de leasing financiar.

Un alt instrument rapid şi uşor de folosit este calculatorul de leasing. Accesându-l pe site-ul https://www.otp-leasing.ro, vei obţine estimări pentru costurile totale şi defalcate (avans, rate lunare, valoare reziduală şi taxe).

Responsabilitate

Una dintre responsabilităţile sociale pe care OTP Leasing le are este atributul de semnatar al Cartei Diversităţii. Astfel, OTP Leasing îşi asumă respectarea tuturor principiilor diversităţii şi incluziunii în practicile interne şi externe, în scopul formării şi menţinerii unei comunităţi sănătoase. Sprijinirea oamenilor care au diverse talente, capabilităţi sau culturi ajută la dezvoltarea şi înţelegerea tuturor clienţilor.

Echipa OTP Leasing este aproape de tine pentru a furniza toate informaţiile de care ai nevoie despre produsele de leasing financiar, contractul de leasing şi alte oferte. Direct pe site, în pagina dedicată întrebărilor tale, prin email sau telefonic, echipa OTP Leasing îţi stă la dispoziţie pentru orice întrebare. Astfel, poţi obţine oferta de leasing financiar personalizată pentru afacerea ta.

Într-o lume aflată în continuă schimbare, rapiditatea serviciilor, responsabilitatea asumată şi consultanţa personalizată sunt atribute necesare unui serviciu de calitate. Dacă şi tu consideri acest lucru şi ai nevoie de o finanţare pentru compania ta, contactează echipa OTP Leasing sau vizitează site-ul şi solicită oferta de împrumut potrivită pentru tine.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici