Patriarhia: BOR a investit aproape 10 milioane de lei pentru combatarea efectelor provocate de COVID-19

De la jumătatea lunii martie şi până la 10 aprilie, Biserica Ortodoxă Română (BOR) a investit aproape 10 milioane de lei în măsuri de sprijin pentru a combate efectele pandemiei de COVID-19, potrivit Patriarhiei Române, citată de basilica.ro.

928 afișări
Imaginea articolului Patriarhia: BOR a investit aproape 10 milioane de lei pentru combatarea efectelor provocate de COVID-19

Patriarhia: BOR a investit aproape 10 milioane de lei pentru combatarea efectelor provocate de COVID-19

Conform sursei citate, până în prezent, contribuţia totală a Patriarhiei Române la ajutorarea tuturor celor greu încercaţi de efectele acestei pandemii se ridică la valoarea de 9.8 milioane de lei.

„Sprijinul continuă atât la nivelul episcopiilor, cât şi la firul ierbii, unde fiecare parohie face un efort suplimentar pentru a preveni o catastrofă umanitară. Pe lângă ajutoarele oferite persoanelor vulnerabile, Biserica a continuat şi luna aceasta să ofere bani, echipamente şi aparatură medicală spitalelor din ţară”, potrivit sursei citate.

La nivelul întregii Patriarhii Române, platforma ajutacubucurie.ro a spriijinit eforturile la nivel naţional. Pe acest site se pot înscrie persoane din toată ţara care vor să ofere ajutoare umanitare sau să facă voluntariat. Ei pot răspunde astfel mai uşor şi mai organizat la cererile de ajutor venite din ţară la linia telefonică gratuită 0800.800.368.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici