Patriciu nu are încredere în bursa de la Bucureşti

Scăderea bursei de la Bucureşti este de-abia la început, apreciază omul de afaceri Dinu Patriciu, care afirmă că nu investeşte deocamdată pe piaţa locală întrucât achiziţiile presupun costuri ridicate şi nu are încredere în bursa românească.

19 afișări
Imaginea articolului Patriciu nu are încredere în bursa de la Bucureşti

Patriciu nu are încredere în bursa de la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Când a cincea bancă a lumii - Lehman Brothers - cade, eu vreţi să cred în piaţa de capital românească?" a spus Patriciu într-o conferinţă de presă susţinută la Arad.

Preşedintele Rompetrol a menţionat că evoluţia negativă a pieţei locale de capital va continua.

"Nu investesc pe piaţa de capital din România pentru că este prea scump. Aştept să ajungă la fundul apei, pentru că de abia a început căderea. Şi va mai cădea", a spus Patriciu.

El a arătat că investeşte, pe alte pieţe, în fonduri de hedging, acţiuni şi derivate care asigură randamente ridicate pe termen lung.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici