Peste 85% din bugetul programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în 3 ore de la lansare

Peste 85% la sută din bugetul celei de-a treia etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în trei ore de la lansarea acestei sesiuni, a anunţat vineri Ministerul Mediului.

241 afișări
Imaginea articolului Peste 85% din bugetul programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în 3 ore de la lansare

Peste 85% din bugetul programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în 3 ore de la lansare

Sesiunea a fost deschisă vineri, la ora 10.00. Au fost generate de către persoanele fizice un număr de 42.910 vouchere, din care 14.502 vouchere pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, 7.686 vouchere pentru uscătoare de rufe şi 20.722 vouchere pentru aspiratoare.

Valoarea voucherelor este de 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++, 400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++ şi de 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Bugetul alocat acestei sesiuni a fost de 15 milioane de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici