Petrom va scumpi miercuri, cu şase bani pe litru, benzina şi motorina

Petrom (SNP) va scumpi, miercuri, cu şase bani, litrul de benzină şi motorină, ca urmare a evoluţiei internaţionale a produselor petroliere, a anunţat miercuri compania.

14 afișări
Imaginea articolului Petrom va scumpi miercuri, cu şase bani pe litru, benzina şi motorina

Petrom va scumpi miercuri, cu şase bani pe litru, benzina şi motorina (Imagine: Mediafax Foto)

Benzina Premium fără plumb va costa 3,67 lei pe litru, în timp ce Top premium fără plumb 99+ va costa 4 lei.

Sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor putea fi cumpărate cu 3,77 lei, respectiv 4,4 lei.

Pentru motorinele Top euro diesel 5 şi Euro Diesel 5 consumatorii vor plăti 3,55 lei şi 3,42 lei, în timp ce pentru OMV sprint diesel şi OMV Premium Diesel preţurile vor creşte la 3,6 lei, respectiv 3,88 lei.

Petrom este controlată de grupul austriac OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici