Pirelli va investi 300 milioane de euro în 2010 în China, Egipt, România şi America Latină

Pirelli va investi 300 milioane euro în următoarele câteva luni pentru creşterea capacităţii de producţie din China, Egipt, România şi America de Sud, a declarat directorul general al diviziei de anvelope auto a companiei, Francesco Gori, pentu ziarul Il Giornale.

22 afișări
Imaginea articolului Pirelli va investi 300 milioane de euro în 2010 în China, Egipt, România şi America Latină

Pirelli va investi 300 milioane de euro în 2010 în China, Egipt, România şi America Latină

"Acestea sunt cele patru zone pe care ne vom concentra în acest an şi în 2011", a arătat el.

Gori a menţionat că Pirelli, al treilea mare producător european de anvelope auto după capitalizarea de piaţă, a consemnat o creştere procentuală de două cifre a volumului vânzărilor la nivelul întregii pieţe în primul trimestrul al acestui an, comparativ cu performanţele slabe din perioada corespunzătoare din 2009.

"Piaţa a decolat, volumul este semnificativ chiar dacă îl comparăm cu primul trimestru din 2009, care a fost foarte slab. Creşterea pieţei este de două cifre", a spus oficialul Pirelli.

Pe piaţa italiană, Pirelli va inaugura în acest an o fabrică ecologică de anvelope auto, iar compania a demarat deja lucrări la mai multe proiecte legate de alianţa dintre Fiat şi Chrysler.

Grupul Pirelli este prezent pe piaţa românească pe segmentele producţiei de anvelope auto, cord metalic şi filtre antipoluare pentru motoare diesel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici