Pogea nu exclude majorarea accizelor la combustibili

Eventuala majorare a necesarului de venituri bugetare pentru acest an ar putea implica şi o creştere a accizelor la combustibili, a declarat, miercuri, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea.

22 afișări
Imaginea articolului Pogea nu exclude majorarea accizelor la combustibili

Pogea nu exclude majorarea accizelor la combustibili

"Dacă vom avea nevoie de o majorare a veniturilor bugetare, atunci această ajustare va veni şi din această zonă", a spus Pogea, răpsunzând la o întrebare la seminarul "Agenda de business a României pe 2009. Cum să avem în continuare creştere economică?", organizată de Ziarul Financiar şi PricewaterhouseCoopers.

El afirmase anterior că, dacă va fi acceptat că România va avea în 2009 o contracţie economică, şi deficitul va fi ajustat corespunzător.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici