Ponta speră că Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la jumătatea anului

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că, deşi nu mai poate avansa o dată fixă, speră ca Hidroelectrica să iasă din procedura de insolvenţă la jumătatea acestui an.

406 afișări
Imaginea articolului Ponta speră că Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la jumătatea anului

Ponta speră că Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la jumătatea anului (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Hidroelectrica, de la pierderile acumulate în anii trecuţi, a trecut pe profit. Anul acesta este previzionat profitul şi va ieşi din insolvenţă - sper, nu mai pot să dau date fixe -, probabil, la jumătatea anului, iar mai departe, sigur, Hidroelectrica intră într-un regim normal", a spus Ponta.

El a precizat că acest model se urmăreşte şi pentru restructurarea Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Hidroelectrica a intrat în insolvenţă în iunie 2012. De asemenea, Guvernul a decis să ceară intrarea Oltchim în insolvenţă, după o încercare eşuată de a privatiza compania, anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici