Porsche a construit prima bursă de vouchere pentru "Rabla"

Porsche România, cel mai mare importator local de automobile, a creat prima platformă on-line pentru tranzacţionarea voucherelor "Rabla". Pagina web www.rabla-2010.ro centralizează informaţii aferente programului de înnoire a parcului auto naţional publicate în Monitorul Oficial, paşii de urmat de persoanele fizice şi juridice pentru casarea unei rable, dar şi o bursă a tichetelor, arată "Ziarul Financiar".

239 afișări
Imaginea articolului Porsche a construit prima bursă de vouchere pentru "Rabla"

Porsche a construit prima bursă de vouchere pentru "Rabla" (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o platformă pe care oamenii pot posta anunţuri. O aplicaţie care permite să se întâlnească cererea cu oferta, iar scopul a fost ca oamenii să poată intermedia aceste vouchere, să creem un loc pentru ei", a declarat Daniel Dulgheru, administratorul platformei, pentru Porsche Inter Auto, compania care reuneşte dealerii Porsche România.

Citeşte mai multe despre bursa voucherelor din programul "Rabla" pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici