Poşta Română a primit patru oferte pentru asigurarea RCA a parcului auto

Companiile Asirom, Ardaf, Astra şi Omniasig au depus, joi, oferte pentru asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) a parcului de autovehicule al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), care numără 1.109 de unităţi, au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţii operatorului poştal.

2 afișări
Imaginea articolului Poşta Română a primit patru oferte pentru asigurarea RCA a parcului auto

Poşta Română a primit patru oferte pentru asigurarea RCA a parcului auto

"Ofertele sunt în curs de analiză şi vom anunţa oferta câştigătoare în cel mai scurt timp", au mai spus reprezentanţii CNPR.

Ofertele au fost depuse la Bursa Română de Mărfuri, organizatorul licitaţiei.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de 7.100 de oficii poştale, grupate în zece direcţii regionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici