Poşta Română şi Media Sat au redus tarifele la convorbirile internaţionale

Poşta Română şi Media Sat, furnizor de servicii de telecomunicaţii, au redus, la 7,02 eurocenţi, tarifele pentru convorbirile internaţionale prin cartelele preplătite Suncard către principalele destinaţii fixe din Europa, Statele Unite ale Americii şi Canada, au anunţat, marţi, cele două companii.

1 afișare
Imaginea articolului Poşta Română şi Media Sat au redus tarifele la convorbirile internaţionale

Poşta Română şi Media Sat au redus tarifele la convorbirile internaţionale

Cartelele Suncard sunt distribuite exclusiv în oficiile poştale din întreaga ţară şi sunt disponibile în două variante, respectiv de cinci euro şi de nouă euro.

Suncard este un produs Media Sat şi Compania Naţională Poşta Românâ.

Compania Media Sat este furnizor de servicii profesionale destinate segmentului business.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici