"Pregătiţi-vă pentru munca de acasă". Telemunca, revine în centrul atenţiei în Europa de Vest

După ce numărul infecţiilor cu COVID-19 şi numărul de internări în spitale cresc, ministrul belgian al Sănătăţii, Frank Vandenbroucke, a îndemnat oamenii „să se pregătească să lucreze de acasă”. Numărul angajaţilor ce îşi defăşoara activitatea prin telemuncă sau în sistem hibrid în ţările din Vestul Europei este din nou în creştere, conform celor mai recente date.

1440 afișări
Imaginea articolului "Pregătiţi-vă pentru munca de acasă". Telemunca, revine în centrul atenţiei în Europa de Vest

"Pregătiţi-vă pentru munca de acasă". Telemunca, revine în centrul atenţiei în Europa de Vest

În spitalele belgiene sunt 1.900 de pacienţi cu COVID, dintre care 360 ​​la terapie intensivă. Aceste cifre sunt cele mai mari din iunie, relatează Politico.

„Trebuie să acţionăm acum... dacă această creştere continuă, vom depăşi numărul critic de 500 de persoane la terapie intensivă, din toate punctele de vedere acesta ar fi un scenariu teribil”, a spus Vandenbroucke la un post de radio.

Vandenbroucke a adăugat că, deşi mesajul său este unul „dificil”, oamenii trebuie să fie atenţi, să poarte măşti şi păstreze distanţa socială.

De asemenea, el a rugat oamenii să facă vaccinul şi „să facă acest lucru imediat”.

Pe 21 octombrie, Vandenbroucke a anunţat că pandemia de coronavirus a intrat în al patrulea val.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici