Primăria Bucureşti atrage 550 mil. lei de la investitori pentru refinanţarea unei datorii

Primăria Bucureşti a anunţat la Bursa de la Bucureşti că a finalizat emisiunea şi plasamentul a 55.500 de obligaţiuni prin atragerea unei finanţări de 555 mil. lei, în vederea refinanţării unei emisiuni de obligaţiuni care ajunge la scadenţă în luna mai.

264 afișări
Imaginea articolului Primăria Bucureşti atrage 550 mil. lei de la investitori pentru refinanţarea unei datorii

Primarul Nicuşor Dan

Emisiunea de obligaţiuni are o rată anuală fixă a cuponului de 7,33% pe an şi scadenţa de 10 ani.

PMB menţionează că obligaţiunile au fost vândute în România unui număr de 21 de investitori calificaţi. Plasamentul a fost realizat de asocierea formată din BRD şi Raiffeisen Bank iar obligaţiunile au fost subscrise la preţuri diferite (preţ multiplu). În perioada următoare, cel mai probabil la finalul lunii aprilie, emisiunea de obligaţiuni intră la Bursa de la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmb,
obligaţiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici