Primele tractoare Hoyo de la uzina din Râşnov vor fi livrate în aprilie

Producţia de tractoare Hoyo de la Râşnov va începe în aprilie, iar livrarea pe piaţă va avea loc în aceeaşi lună, a declarat pentru MEDIAFAX directorul executiv al companiei, Denisa Vasilescu.

499 afișări
Imaginea articolului Primele tractoare Hoyo de la uzina din Râşnov vor fi livrate în aprilie

Primele tractoare Hoyo de la uzina din Râşnov vor fi livrate în aprilie

Iniţial, producţia primului tractor al uzinei a fost programată pentru luna decembrie 2009, însă a fost amânată din cauza unor întârzieri la lucrările de la secţia de montaj a fabricii.

Potrivit reprezentantului companiei, Hoyo va adera la programul «Rabla» pentru tractoare.

Tractoare Hoyo a inaugurat, la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, la Râşnov, o fabrică care va produce anual peste 20.000 de tractoare, investiţie estimată la 50 de milioane de dolari.

Fabrica din Râşnov se află în prima fază de dezvoltare, care a necesitat fonduri de 20 de milioane de euro pentru construcţia unei hale în care se vor face ansamblări ale componentelor importate din China.

Potrivit reprezentanţilor companiei, numărul angajaţilor în cadrul uzinei va ajunge la 500 până în 2012, iar majoritatea vor proveni din Râşnov şi Braşov.

Hoyo Agricultural Machinery Equipment va asambla şi produce la Râşnov opt tipuri de tractoare a căror capacitate va fi cuprinsă între 25 şi 120 de cai putere, cel mai mic preţ de achiziţie urmând a fi de aproximativ 6.500 de euro.

Uzina de la Râşnov este controlată de firma chineză Hoyo - SHK Modern, parte a grupului Shantuo Agricultural Machinery Equipment, cu o participaţie de 80%, restul acţiunilor fiind deţinute de firma românească Goldex Industry. Denisa Vasilescu deţine integral firma Goldex Industry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici