Programul de reabilitare termică şi "Prima Casă", analizate la Romania Construct Forum

Rezultatele programului "Prima Casă" şi ale celui de reabilitare termică, precum şi perspectivele acestora pentru anul următor vor fi analizate la conferinţa Romania Construct Forum 2009, pe care Mediafax o organizează joi, 22 octombrie, de la ora 10.00, la Hotel Intercontinental.

37 afișări
Imaginea articolului Programul de reabilitare termică şi "Prima Casă", analizate la Romania Construct Forum

Programul de reabilitare termică şi "Prima Casă", analizate la Romania Construct Forum

Evenimentul îi va avea ca speakeri, printre alţii, pe Marcel Bărbuţ - director general Adeplast, Aurel Şaramet - preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Laurenţiu Plosceanu - preşedintele Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii (ARACO) şi Cristian Erbaşu - preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii (PSC).

Participanţii vor face bilanţul primului an de criză în construcţii şi imobiliare şi vor anticipa evoluţia programelor guvernamentale din domeniu în 2010. Ei vor dezbate oportunitatea continuării programului "Prima Casă", prin care statul garantează în anumite condiţii creditele imobiliare contractate de persoane fizice şi care a generat reacţii mixte pe piaţa imobiliară. De asemenea, cei prezenţi vor analiza rezultatele din acest an ale programului de reabilitare termică a blocurilor, precum şi eventuala necesitate a suplimentării fondurilor anul viitor.

Nevoia de investiţii în lucrări de infrastructură, stadiul proiectelor pe segmentul spaţiilor comerciale şi sursele de finanţare accesibile constructorilor sunt alte teme ce vor fi puse în discuţie la Romania Construct Forum 2009.

Totodată, participanţii vor aduce în dezbatere tema construcţiei de locuinţe ieftine ca soluţie de criză şi a efectelor pe care vânzarea de locuinţe ANL le are asupra dezvoltatorilor imobiliari.

Conferinţa organizată de Mediafax va reuni reprezentanţi ai autorităţilor şi ai asociaţiilor din domeniu, directori ai companiilor de construcţii, investitori pe piaţa imobiliară, furnizori de materiale şi tehnologii pentru construcţii şi reprezentanţi ai instituţiilor financiare care operează pe piaţa imobiliară de afaceri.

Înscrierile pentru participare se fac pe website-ul www.mediafaxtalks.ro/construct-forum până pe 21 octombrie.

Romania Construct Forum, o conferinţă naţională aflată la a patra ediţie, face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, le organizează începând din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici