RA-APPS a prelungit termenul de depunere a ofertelor la licitaţia pentru paşapoarte

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a prelungit de la 12 iulie la 3 august termenul de depunere a ofertelor pentru producerea paşapoartelor electronice, după ce licitaţia a fost blocată pentru 22 de zile în urma unei contestaţii depuse de firma Royal Consulting.

1 afișare
Imaginea articolului RA-APPS a prelungit termenul de depunere a ofertelor la licitaţia pentru paşapoarte

RA-APPS a prelungit termenul de depunere a ofertelor la licitaţia pentru paşapoarte

"Ofertele vor putea fi depuse până la 3 august. Termenul iniţial (12 iulie - n.r.) a fost prelungit cu 22 de zile, în urma unei contestaţii", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, şeful biroului paşapoarte al Regiei, Ecaterina Sava.

Potrivit acesteia, Regia a primit, joi, decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), astfel că licitaţia a fost deblocată.

CNSC a respins contestaţia firmei Royal Consulting, care a solicitat anularea procedurii de achiziţie publică şi a tuturor actelor emise, pentru că a fost depusă de către o persoană neîmputernicită, se arată în decizia Consiliului publicată pe site-ul instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici