RealWear, soluţia ideală pentru lucrătorii din prima linie

RealWear este o companie americană care produce dispozitive purtabile inteligente, concepute pentru a asista lucrătorii din prima linie în diverse industrii şi domenii de activitate, de la inginerie auto, hardware şi fabricaţie la comerţ retail şi construcţii.

404 afișări
Imaginea articolului RealWear, soluţia ideală pentru lucrătorii din prima linie

RealWear, Faccebook

Dispozitivele RealWear sunt rezistente la şocuri, praf, apă şi zgomot şi se pot controla vocal, permiţând utilizatorilor să îşi păstreze mâinile şi ochii liberi pentru a efectua sarcinile de lucru.

Dispozitivele RealWear oferă acces la informaţii şi expertiză în timp real, prin intermediul unor aplicaţii specializate şi a unor platforme de comunicare precum Microsoft Teams, Zoom sau Cisco Webex.

Printre beneficiile folosirii dispozitivelor RealWear se numără creşterea productivităţii, a siguranţei şi a calităţii muncii.

RealWear are trei produse principale: Navigator 500 Series, HMT-1 şi HMT-1Z1.  

RealWear are peste 200 de parteneri software şi peste 2.000 de clienţi din întreaga lume, printre care se numără Ford, Colgate-Palmolive, Honeywell, Mercedes-Benz şi Volkswagen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici