Regii asfaltului intră în subteran. Ce spun Căşuneanu şi Besciu, intraţi în cursa de 277 mil. euro pentru metrou?

Cum bugetul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) este sărac, "regii asfaltului" de la Pa&Co, Euroconstruct, Delta ACM şi Apolodor încearcă să obţină contracte de construcţie la metrou, arată "Gândul".

37 afișări
Imaginea articolului Regii asfaltului intră în subteran. Ce spun Căşuneanu şi Besciu, intraţi în cursa de 277 mil. euro pentru metrou?

Regii asfaltului intră în subteran. Ce spun Căşuneanu şi Besciu, intraţi în cursa de 277 mil. euro pentru metrou?

În asociere cu companii străine cu experienţă în lucrări în subteran, firmele oamenilor de afaceri Costel Căşuneanu, Dan Besciu, Florea Diaconu şi Radu Ouatu, cunoscuţi până acum ca asfaltatori, s-au înscris la licitaţia pentru construcţia Magistralei 5 a metroului bucureştean, Eroilor - Drumul Taberei. Lor li s-a alăturat şi omul de afaceri timişorean Ovidiu Tender, prin intermediul companiilor SIRD şi Prospecţiuni.

Citeşte mai multe despre reorientarea afacerilor asfaltatorilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici